A Canon tintapatron beszerzése a gyerekeknek is egyszerű feladat!

Olyan világban élünk már, ahol az internet legalább felhasználói szintű ismerete elengedhetetlen a mindennapi boldoguláshoz. Éppen ezért fontos számomra, hogy már 12 éves korban elkezdjem a gyerekeket megismertetni az internet világával. Kiskorban nem támogatom az elektronikus kütyüket, sokkal szívesebben vittem őket játszótérre és babáztam velük, viszont be kell látnom azt, hogy előbb-utóbb úgyis bele fognak csöppenni ebbe az egészbe. Így inkább én vezetem be őket a rengetegbe, hasznos tudást adok át nekik. Legutóbb például Canon tintapatron rendelésre adtuk a fejünket és megvolt a kislányomnak az első online vásárlása. Nagyon izgatott és boldog volt, nem is csoda, hiszem a nyomtatoalkatresz.hu oldallal gyerekjáték volt az egész!

Ez az oldal olyan felhasználóbarát, hogy a kislányomnak szinte nem is volt szüksége segítségre. Nagyon ügyesen navigált a webshopon, könnyedén tudta használni a keresőt. Az ilyen kiváló oldalakat szeretem, ahol nem kell aggódnom afelől, hogy nem fogok valamit megtalálni vagy esetleg mi lesz, ha anyukámnak kell valahonnan rendelni. Sokszor olyan bonyolult webáruházakat állítanak össze a fejlesztők, mely egy kicsit is laikus ember számára szinte kibogozhatatlan és nem találja meg azt rajta, amit keres. Szerencsére ez az oldal a tökéletes ellentéte ezeknek, minden könnyedén megtalálható és átlátható.

Canon tintapatront szerettem volna a nyomtatómban, szerencsére ezen a kiváló oldalon, melyet nyomtatoalkatresz.hu-nak hívnak, mindent megtaláltam. Csupán a nyomtatóm típusát kellett beírnom és minden vele kompatibilis patront kidobott, így könnyedén ki tudtam választani a számomra legmegfelelőbb ajánlatokat, de a rendszer is nagyban segített. A termékek adatlapján kapcsolódó termékeket is mutat a cég, hogy a leggazdaságosabb kiszerelést megmutassa számomra. A kislányom így választotta ki a végleges terméket, melyet könnyedén meg tudott rendelni regisztráció nélkül is.

Amennyiben azonban a regisztráció lehetőségével élünk, számos előnyhöz juthatunk, mely hosszútávon kamatoztatja a szolgáltatások színvonalát. Ilyen például a visszakereshető vagy nyomonkövethető rendelések szolgáltatása, melynek során a múltbéli, fiókból leadott rendeléseket meg tudjuk nézni és így nem jelent nehézséget mindig ugyanazt a terméket megrendelni, hiszen keresnünk sem kell.

Ügyesen bepötyögtük együtt az adatokat és leadtuk a rendelésünket, melyet ingyen szállít ki a cég. Jaj! El is felejtettem említeni, de az összes rendelést ingyenesen teljesíti a cég. Igaz, hogy van egy minimum értékhatár, ami 5 000 Ft, de azt elég könnyű átlépni, ha patronokról beszélünk, melyeknek az ára sok esetben 10 000 Ft felett kezdődik, már amennyiben eredetit szeretnénk venni.

A rendelés tehát gyorsan és gördülékenyen zajlott, a terméket ki is szállították nagyon hamar. Tökéletes állapotban, sértetlenül, gondosan becsomagolva érkezett meg hozzánk, a kislányom nagy lelkesedéssel bontotta ki a csomagot és mérnöki precizitással helyezte be a nyomtatónkba.

Nagyon pozitív élményekkel gazdagodtunk a Canon tintapatron vásárlás során és biztosra veheti a nyomtatoalkatresz.hu oldal, hogy visszatérő vásárlók leszünk. Nem csupán a minőség, és a kedvező árak azok, amik megszeretették velünk a céget, de a páratlan profizmus is közrejátszott abban, hogy a kislányom megkérdezze tőlem: „Anyu, ugye rendelünk innen máskor is?”