A gyerekek feladatai mellett magamra is kellett egy kis időt szakítanom

A félév vége közeledtével már a gyerekek is teljesen be vannak zsongva. Egyrészt a karácsonyi szünet miatt, másrészt a rengeteg feladat miatt, amit ilyenkor szokás nekik adni az iskolában. Rengeteg számonkérés, házidolgozat van ilyenkor, ezért nehéz az ünnepekre koncentrálni. A szünet előtt még egy olyan feladatot is kaptak, melyben saját készítésű dekorációt kell csinálniuk, amit aztán kitesznek az osztályterembe. Így hát neki is álltunk beszerezni a kellékeket, majd otthon elkezdtük közösen összerakni a kis hógömböt, amit a kisfiam kitalált. Nagyon kreatív és ügyes volt, én igazából csak felügyeltem.

A dekoráció készítését követő reggelen úgy keltem fel, mint akit megvertek, annyira fájt mindenem. Sokat forgolódtam az este, amit annak tudok be, hogy új a matracom. Gondolom be kell járatnom, vagy ami rosszabb újat kell venni, mert nem nekem találták ki. Viszont nagyon jól esett volna egy masszázs, ezért megkérdeztem az ismerőseimet, hogy ajánlanak-e valakit a környéken. Sári, az egyik legjobb barátnőm rögtön javasolta, hogy menjek el a Karma Thai Massage szalonba, és át is küldte a számomra releváns linket, a https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs-t, hogy nézzem meg bővebben, és jelentkezzek is be, ha úgy gondolom.

A https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs oldalon megtudtam, hogy a legelterjedtebb masszázstípusok közé tartozik a hát megmasszírozása. Mivel sokan irodai munkát végeznek, és ezáltal rengeteget ülnek és nem mozognak, ezért sokan panaszkodnak hátfájdalmakra. A nem megfelelő szék vagy asztalmagasság is lehet oka annak, hogy gerincferdülésünk legyen, mivel a testünk nem normális tartást vesz fel ilyenkor. A megfelelő tartás a legfontosabb, amit az ember tehet a saját gerincének egészsége érdekében. A szalon teljeskörűen leírja, hogyan is zajlik egy ilyen masszázs. A masszázs alatt hason fekve kell lenni, és a masszőrök végighaladnak a test különböző pontjain. Ahol görcsösebb részeket találnak, azokra még jobban figyelnek és igyekeznek kilazítani őket. Lehet olajjal és olaj nélkül is kérni, de ha olajos masszázst kér az ügyfél, akkor ahhoz biztosan le kell vetkőzni, és ez néhány érdeklődő számára nem valószínű, hogy kényelmes megoldás.

Ezeket olvasva úgy döntöttem, hogy időpontot foglalok a szalonba. Én az olajos változatot szerettem volna, hiszen úgy gondolom, hogy az tud kellőképpen ellazítani egy masszázs alatt. Ugyanakkor remek, hogy kétféle lehetőség is van. Ismerek olyat, aki biztos, hogy olajos masszázsra nem menne el soha. Mivel két nap múlva a gyerekeknek mikulásbuli lesz az iskolában és későn végeznek, ezért úgy döntöttem, hogy az a nap tökéletes lesz egy kis kikapcsolódásra.

Sajnos mindkét nap reggel fájdalommal keltem fel, ezért nagyon vártam, hogy eljussak a szalonba. Amikor végre eljött a várva várt nap, már rohantam is a megadott időpontra, hogy végre ellazítsák a merev izmaimat. A szalonba betérve rögtön jól éreztem magamat, kellemes kisugárzása van a helynek és rendkívül mosolygósan fogadtak. Néhány percet várakoznom kellett, gondolom a fertőtlenítés miatt, amire a honlap szerint nagy hangsúlyt fektetnek. A hátmasszázs végeztével sokkal jobban éreztem magam, ezért valószínűleg vissza fogok még térni ebbe a szalonba. Az olvasók számára pedig szeretném javasolni a https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs oldalt, ahol még több információt lehet megtudni, többek között az árakról is.