A gyereknevelés mellett székhelyet is tudtam bérelni

Gyereket vállalni talán az egyik legnagyobb felelősségek közé tartozik. Amikor picik vagyunk, mindig azt mesélik nekünk, hogy ez az élet rendje, egyszer mindenkivel megtörténik, csak úgy. Sajnos azt nem mondják el nekünk, hogy egy gyerek vállalásához előzetesen mennyi tervezésre van szükség. Szerintem ezt a kérdést egyáltalán nem szabad félvállról vennünk. Ha úgy döntünk, hogy fel akarunk nevelni egy apró életet, akkor ezt nem tehetjük önös érdekből.

Sokan pedig úgy tekintenek a gyerekekre, mintha nem lennének komolyan vehetők. Ez szerintem ugyanúgy butaság. Egyszerűen csak más nyelven kell beszélni hozzájuk. Ezért is szeretem az én gyermekeimet mindig olyan feladatokkal ellátni, amelyek segítségével játszva tanulhatnak az életről. Azt vettem észre, hogy felnőttként is sokkal egyszerűbb megérteni a dolgokat, ha nem komolykodva vannak előadva.

Az életben pedig rengeteg olyan dolog van, ami szükségtelenül van túlkomplikálva. Az egyik ilyen a cégalapítás. Mindig is féltem a munka világától, azt pedig el sem tudtam volna képzelni magamról, hogy egy nap a saját cégemet fogom megalapítani. Féltem az ügyintézéstől, az apró betűs részektől és csak azt éreztem, hogy nem vagyok elég komoly ahhoz, hogy ezt meg tudjam csinálni.

Pár hónapja azonban elegem lett a munkámból és úgy döntöttem, hogy a magam főnöke szeretnék lenni. A cégem székhelyének megadásához pedig egy nagyon jó oldal volt segítségemre. Az egyik nap böngésztem az interneten, mikor feltűnt egy „Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel” felirat. Mikor rákattintottam, egy Székhelyszolgáltatás24 nevű oldalra kerültem. Már az első benyomások is nagyon pozitívak voltak, mivel az oldal tervezői szántak időt arra, hogy igényes legyen a design.

Semmit sem kell hosszabb ideig keresgélni. A „Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel” felirat igazából összefoglal mindent, amit kínálnak. Elsőként az érdekelt, hogy mit is jelent az, hogy expressz 1 órán belül. Kicsit féltem, hogy ennyi idő alatt kell majd eldöntenem mindent és a pénzt is előteremteni. Erről azonban szó sem volt. Egyszerűen azt kell csak érteni ezalatt, hogy 1 órán belül kész is lehet a nyilatkozat a székhelyszolgáltással kapcsolatban. Fizetni ráérünk később, úgyhogy semmi sincsen sürgetve.

Ez nagyon megnyugtató. De az is érdekelt, hogy milyen helyeken elérhető náluk a székhelyszolgáltatás. Persze a „Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel” feliratból kiderül, hogy mik ezek a főbb helyek, de kíváncsi voltam pontosabban arra, hogy például Budapesten belül hol érhető el ez a szolgáltatás. Nincs okom panaszra. Budapesten belül két helyen is biztosítanak székhelyszolgáltatást. Ezek a város legszebb részein vannak, ahová öröm bejárni dolgozni. Ez nagyon fontos szempont volt számomra, fontosabb annál is, hogy mennyibe fog kerülni az egész szolgáltatás. Úgyhogy örültem, hogy nem kellett csalódnom.

Az elérhetőségeiket nem nehéz megtalálni. Az oldalon többször is ki van írva az a telefonszám, amin keresztül el lehet érni őket. Akkor sem kell azonban kétségbeesni, ha emailt szeretnénk írni nekik. Ezt a címüket is könnyedén megtaláljuk pár kattintás segítségével. Miután meghoztam a döntést, hogy náluk fogom megalapítani a székhelyemet, felhívtam az ügyfélszolgálatukat. Az ügyintézőkön éreztem, hogy teljesen értenek a szakmájukhoz. Részletesen tájékoztattak a szolgáltatásról és nem zavarta őket az sem, hogy megkérdeztem pár dolgot. Összességében azt érzem, hogy ha minden ilyen egyszerű lenne az életben, mint náluk székhelyet bérelni, akkor soha nem kéne panaszkodnunk.