A LolMarkt-tal gyerekjáték az egyedi póló készítése!

A gyerekeim rajza inspirálta az egyedi póló készítést

A gyerekeim nevelése kapcsán mindig nagyon fontos szempont volt nekem, hogy fejlesszem és erősítsem a kreativitásukat. Soha nem szóltam olyasmiért, ami a kreativitásukat sértette volna. Persze én sem hagyom, hogy az asztalra vagy a falra firkáljanak, de nagyon sok kreatív dolgot csinálunk együtt. Délutánonként például sokat játszunk bábszínházasat, még jelmezeket is készítünk hozzá a bábuknak! Mostanában már a zenével is ismerkednek. És ha hétvégén zenélés vagy rajzolás miatt kicsit tovább maradnak fent, még azt is megengedem nekik. Rajzban egyébként különösen tehetségesnek látom őket. A múltkor olyan szép rajzot kaptam tőlük, hogy úgy döntöttem, szeretném magamra ölteni azt – szó szerint!

Egy ismerős ajánlására hívtam segítségül a tervemhez a LolMarkt csapatát. Egyedi póló készítése esetén ők a ti embereitek! Egyedülálló rendelést épp olyan lelkesen elvállalnak, mint egy több tíz vagy több száz darabos, céges megrendelést. Mivel nekem csak egy póló elkészíttetésére volt igényem, ezért én a póló design-t a helyszínen, az üzletükben egyeztettem. A gyerekek rajza alapján a grafikusuk végtelen türelemmel és kreativitással vetette számítógépre, amit szerettem volna. Amikor megegyeztünk a végleges dizájnban, még látványtervet is kaptam, és ezt követően kellett elfogadnom a kiajánlott árat is a munkáért. Ha ti is gondolkoztok egyedi póló készítésében, de tíznél több darabbal lennétek elégedettek, akkor is ugyanez a folyamat, csak telefonon. Ilyenkor telefonon keresztül tudjátok megbeszélni a fontos részleteket, és e-mailben érkezik a kiajánlott látványterv és az ár.

Ha egyedi póló, akkor LolMarkt

Az ár általában attól függ, mi a végleges forma: mennyi formát, alakzatot kell hozzá használni, milyen színeket tartalmaz a minta, stb. A minta bonyolultságától függ a nyomási eljárás is. A LolMarkt, ahogyan a honlapjukon is olvashatjátok, általában szita- vagy transzfernyomással dolgozik az egyedi pólók elkészítéséhez, de ha a minta megkívánja, digitális nyomtatást is szoktak alkalmazni. Így vagy úgy, abban biztosak lehettek, hogy náluk a minőség az első. Mindenképpen olyan megoldást fognak választani a pólóra, ami időtálló. Emellett a póló anyagára is nagyon figyelnek, amire a mintát ráteszik: csak pamut, vagy pamut-poliészter anyagú pólókkal dolgoznak az egyedi póló készítésekor. Tehát bárkit is lepsz meg az egyedi készítésű pólóval, biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket fogsz odaajándékozni az illetőnek!

Akkor sem kell kétségbe esni, ha nincs a fejetekben olyan kiforrott ötlet, mint az enyémben volt a gyerekek rajza kapcsán. Ahogyan a honlapon is láthatjátok a hirdetést, a LolMarkt csapata nem ismer lehetetlent! Legyen szó lánybúcsúról, legénybúcsúról, Valentin napról, születésnapról, névnapról, vagy bármely fontos eseményről, a LolMarkt segít megtalálni a legmegfelelőbb póló dizájnt a megajándékozott részére! Emellett pedig cégek figyelmébe is nagy szeretettel ajánlom a csapatot. Mi lehetne ugyanis jobb ajándék egy céges csapatépítő résztvevőinek, mint egy közös, jó minőségű, céges póló? Tapasztalatból mondom, az alkalmazottak nagyon örülnek az ilyesfajta ajándéknak, és büszkén viselik azt később is. Én nagyon elégedett vagyok a saját, egyedi készítésű pólómmal – ti mikor vágtok bele a saját pólótok megtervezésébe?