Az éttermünkbe új munkapultok kellettek, a gyerekek találtak rá a megoldásra

Egy vállalkozás, jelen esetben egy étterem üzemeltetése és a gyereknevelés elég nehezen fér meg egymás mellett, de mi azért minden tőlünk telhetőt megteszünk. Sőt, mióta nagyobbak, azóta olyan is előfordul, hogy velem jönnek, és olyankor kisebb-nagyobb feladatokat is rájuk bízok. Így legalább megdolgoznak a zsebpénzükért, és annál jobban tudják értékelni. Igen ám, csakhogy a konyhai eszközök, így a berendezések is folyamatosan amortizálódnak, és egy idő után cserére szorulnak. Azt hihetné egy laikus, hogy a rozsdamentes acélból készült munkapultok elpusztíthatatlanok, pedig az igazság elég távol áll ettől. Valójában a sok ütközéstől, csiszatálástól, darabolástól az évek alatt annyira tele lesznek karcolásokkal, illetve annyira megmattulnak, hogy azt emberi erővel már képtelenség tisztán tartani. Márpedig ha valami fontos egy étterem konyhájában, az a tisztaság. Különben pillanatok alatt szembesülhetünk a büntetéssel, bezárással. A közegészségügyi szervezetek nem viccelnek.

Így esett hát, hogy eldöntöttük, új munkapultok kellenek, mielőtt valaki feldob minket amiatt, hogy nem elég tiszták. Sajnos ilyenkor ez egy nagyobb kiadás, de utána évekig gondolni sem kell a cserére, hiszen ha jó helyről szerezzük be, akkor igenis tartósak, és sokáig kiszolgálják a konyhát. Pont ilyen esetben nem szabad a legolcsóbbat választani, mert az olyan ötvözetből lehet, ami nem bírja a gyűrődést, ráadásul ha a kivitelezés is rossz, kényelmetlen a kialakítása, nincsenek eldolgozva a sarkok és élek, az akár balesethez is vezethet. Szóval úgy gondoltuk, alaposan megfontoljuk a beszerzés helyét, de a gyerekek, ezek a kis digitális bennszülöttek megelőztek minket, és megmutatták az rdealer.hu oldalát.

Az RDealer egy kifejezetten ipari konyhai felhasználásra szánt berendezéseket, felszereléseket és kiegészítőket árusító webhely, ahonnan tényleg bármelyik étterem és üzemi konyha beszerezheti azt, amire éppen szüksége van. És mi tagadás, a munkapultok felhozatala nem okozott csalódást. Csupa minőségi, kitűnő gyártótól származó áru, ráadásul, mint kiderült, nem is horrorisztikus áron! Ennél jobbat akkor sem találtam volna, ha napokig bújom az internetet. A kölykök meg azonnal megtalálták. Hát igen, öregszünk, na. A lényeg, hogy kiválasztottunk egyet a felkínált munkapultok közül, egy olyan fajtát, ami 160 x 70 centis felülettel rendelkezik, és a kapcsolatfelvétel után ebből rendeltünk annyit, amennyire szükség volt a konyhán. Mi több, a kiszállítást is meg tudtuk beszélni velük egy reális összegért, ugyanis nekünk nincs nagy rakterű kisteherautónk, és ezért nem akartam bérelni egyet. De így mindenki jól járt, hiszen hozzánk eljutottak az új munkapultok, az rdealer.hu pedig újabb sikeres üzletet tudott kötni.

De ha bármi másra lenne szükségem, akkor is az RDealer csapatát keresném meg, például dagasztógép, sütő, tűzhely vagy főzőzsámoly ügyében. De ugyanígy cukrászdák és kávézók számára is forgalmaznak hűtőpultokat, italhűtőket, nagy kávéfőzőket, és minden mást, ami a zavartalan működtetéséhez kell. Nem szeretném eltúlozni, de szerintem az rdealer.hu jelenleg az egyik, ha nem a legjobban felkészült és legszéleskörűbb kínálattal rendelkező vendéglátó- és élelmiszeripari ellátó vállalkozás. Nem is igen tudnék olyan kelléket vagy berendezést megnevezni, amire ne találtam volna kitűnő példát az általuk forgalmazott termékek között! Mindenképpen érdemes böngészni, elidőzni oldalukon, még olyanok számára is, akiknek semmi köze az ilyesmihez.

Rettentő elégedett voltam, mikor a beszerelésre kihívott csapat befejezte a munkát. Örömmel a szívemben sétáltam végig a konyhában, és simítottam át a sima, hideg, karcolásmentes acélpultokat. Belegondoltam, hogy mennyi finom fogás fog rajtuk elkészülni, és milyen hamar vissza fogják hozni az árukat, hiszen egyáltalán nem kellett rájuk olyan sokat költeni, mint attól az elején féltem. Szóval nagyon hálás vagyok a gyerekeknek, hogy megtalálták nekem az rdealer.hu oldalát, és lehetővé tették, hogy a vártnál sokkal hamarabb és sokkal könnyebben lehessen letudni a munkapultok cseréjét. Másnak is csak ajánlani tudom, aki szintén az élelmiszeriparban, vendéglátásban dolgozik, hiszen ilyen jó áron munkapultokat nemigen hiszem, hogy találhatna!