Gamer székkel boldog és eredményes lehet a tanulás

Mindannyian jól tudjuk, hogy az elmúlt egy év milyen nehéz helyzet elé állította a szülőket, pedagógusokat, és a gyerekeket egyaránt. Az online oktatás nagyon sok nehézséget hordozott magával, azonban az egyikre senki sem gondol. De mi az unokaöcsém által testközelből megtapasztaltuk ezt a problémát. Így kerültünk kapcsolatba a BestMarkttal és a Gamer székekkel.

Néhány héttel az online oktatás beköszöntével az unokaöcsém nagyon erős hátfájdalomra kezdett panaszkodni, ami nem csoda, hiszen nagyon sok időt kellett a monitor előtt görnyedve tölteni. Így nem is csoda, ha ilyen problémák jelentkeztek, pedig egy kis gyerekről beszélünk.

Én voltam az, aki a szüleinek ajánlotta, hogy esetleg próbálják meg lecserélni a széket. ami a szobájában van, hiszen annak is lehet köze ehhez. Én magam már jól ismertem a BestMarkt oldalát. Rengeteg terméket vásároltam már ott, és mindegyikkel nagyon meg vagyok elégedve. Így jött az ötlet, hogy nézzék meg ott a Gamer szék választékot. Mondtam, hogy ha szeretnék, szívesen segítek választani.

Szét néztem az oldalon, és még én magam is meglepődtem, hogy mekkora a választék. De miért is gondoltam egyből a Gamer székre más irodai szék helyett? Korábban hallottam, hogy mennyi pozitív hatása van a széknek a videójátékozásra, és a helyes testtartásra. Össze sem hasonlítható a komfort érzet más székekével.

Egy kicsit magasabb árkategóriába tartoznak, de a BestMarkt-on már egész alacsony áron nagyon profi széket lehet kapni, ami számos kiegészítővel rendelkezik. Végül egy kék, fekete színű műbőr Iris GCH205 Gamer szék volt az, amire a választásom esett. Az alacsonyabb árkategóriába tartozik, de nekem nagyon megtetszett. 90 fokig állítható dőlés szöge van, emellett fix könyök támasza is. Mind ez 41 220 forintért.

Persze nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon változott- e a helyzet az unokatesóm hátfájásával. A válasz igen. Teljesen megszűnt neki, és így hogy kényelmesen, helyesen ül sokkal jobban oda tud figyelni az iskolai feladataira is.