Gyerekek mellett is igyekszem nőiesen öltözködni

A férjemmel már 15 éve vagyunk házasok, van két gyerekünk, egy 8 és egy 10 éves. A napi robot munka mellett nem könnyű megoldani, hogy minőségi időt legyen együtt a család. A napi 8 óra munka után a házat is rendbe kell szedni. Naponta felporszívózok, elindítok egy mosást, mosogatok stb. Közben persze figyelek a gyermekeim mondandójára is, hiszen mindig beszámolnak napjuk történéseiről. Szombatonként sokszor kirándulunk vagy társasozunk együtt. Úgy gondolom elsősorban ez az egyetlen nap a héten, amelyet tényleg közösen tudunk tölteni. A vasárnap pedig a tanulásé, amikor én vagy a férjem leül velük és segítjük őket az iskolai tananyag elsajátításában. Az egyik ilyen vasárnapi tanulós napon a férjemen volt a sor, hogy segítse a gyerekeket a feladatok megoldásában. Én addig kikapcsolódás gyanánt elkezdtem böngészni női táska webáruházakat. Sajnos az utóbbi időben eléggé tönkre mentek a táskáim, ezért nagy szükségem lenne újabb darabokra. Másrészt jön a karácsony, amire édesanyukámnak is táskát szeretnék venni, mert sosem fér el a sajátjaiban. Elhatároztam, hogy veszek neki egy praktikusabb, nagyobb táskát, hogy mindig magával tudja vinni a szükséges holmijait. Egy női táska véleményem szerint felér a mikulás puttonyával, mivel végeláthatatlan mennyiségű cucc fér el bennük. Keresgélés közben felfigyeltem egy női táska akcióra, amely az annataska.hu oldalon található. Rögtön rákattintottam a linkre, hogy lássam milyen táskák érhetőek el a kínálatukban.

női táska akció

A webshopban széles választék érhető el, különböző árkategóriában, színben, stílusban, ezért nagyon szimpatikus volt az oldal. Gondolnak a bohókás vásárlótól kezdve a visszafogottabb, elegánsabb vásárlóig mindenkire. Táskák használatát illetően is találni többfélét, hiszen válltáskától kezdve minden megtalálható. Édesanyukám számára gyorsan megtaláltam a megfelelő táskát, egy olasz bőrből készült bordó színű kézitáskát, amelyen több rekesz is megtalálható. A sok rekesz nagyon praktikus megoldásnak bizonyul, főleg anyukám részére, aki sosem talál semmit a táskáiban. A rekeszekben majd külön tudja pakolni a kulcsait, iratait, pénztárcáját, gyógyszereket stb. Magam részére egy válltáskát és egy hátizsákot is kinéztem. Az előbbi szintén olasz bőrből készült sötétzöld színű (mindig is imádtam ezt a színt) enyhe kidomborodó mintájú nagyon nőies táska. A hátitáska egy Kimmidoll márkájú rózsaszínű női táska, amelybe azonnal beleszerettem. Több rekesszel rendelkezik ez is, elől egy zseb és egy cipzár van, belül pedig további három zseb kapott helyet. Meg is rendeltem a termékeket egy közeli Pick Pack pontra. Nagy segítség a webáruháztól, hogy a házhoz szállításon kívül más szállítási lehetőséget is lehet választani, mivel napközben dolgozunk mind a ketten, így nagy segítség, ha máshol késő délután is át lehet venni a csomagot.

Néhány nap múlva meg is érkeztek a termékek, amiket amint tudtam át is vettem a kijelölt csomagponton. A termékek szépen be voltak csomagolva, a táskák pedig nagyon szépek. A sajátjaimat már fel is avattam, és teljes mértékben meg vagyok velük elégedve. Édesanyukám pedig csak karácsony alkalmával láthatja a neki rendelt női táskát, de remélem szeretni fogja. Örülök, hogy női táska akció keretein belül megtaláltam ezt a webáruházat. Úgy gondolom többször is rendelni fogok innen, főleg, ha anyukámnak is tetszeni fog a táskája. Lesz még bőven családi ünnep a közeljövőben, amire ajándékot kell vásárolnom, és örömmel fogom ezt a táska webshopot választani.