Mi mindenre lehet rábukkanni az interneten

Emlékszem rá, hogy anno nagyon vártuk a gyermekem születését és persze hatalmas nagy öröm volt, amikor megérkezett. Minden szülőnek az, és persze mindent meg szeretnénk adni a gyerekünknek, amit csak lehet.

Szerintem nagyon sok múlik azon, hogy a szülők hogyan nevelik a gyermeküket vagyis, hogy milyen személyiség válik belőle. Már egészen pici korától kezdve nagyon fontos ez, de persze rengeteg múlik az iskoláztatáson és azon is, hogy a gyermek kikkel van, milyen közegben mozog.

Ezért már pici korától kezdve tudatosan ügyelünk arra, hogy olyan játékokat vegyünk neki, amik fejlesztik a képességeit, illetve olyan fogalalkozásokon vegyünk részt, amik szintén nagyon fontosak abból a szempontból, hogy mentálisan egészségesen nőjön fel.

Általában az interneten szoktam keresgélni ilyen készségfejlesztő feladatokat gyerekeknek, viszont a múltkor nem csak ilyen feladatokra, hanem a CipoMarket.hu oldalra is ráakadtam a neten és azóta csak innen rendelem a cipőimet. Sőt, nem csak a cipőket, hanem akár csizmát, papucsot, szandált, egyszóval mindent lehet innen rendelni, amire szükségünk lehet akár télen, akár nyáron.

A CipoMarket.hu tuldajdonképpen egy webshop, ahonnan bármilyen típusú lábbelit lehet rendelni. Én leginkább azért kedvelem, mert így nem kell elmenni az üzletbe, akár több üzletet végigjárni, hanem egészen egyszerűen csak kinézem a honlapon, megrendelem és pár napon belül már a lábamon viselhetem. Ha csak egy terméket rendelünk, akkor általában 1-2 nap szokott lenni a kiszállítási idő. Ha viszont több darabot is rendelünk, amit én is szoktam a barátnőimmel, akkor akár 1-4 nap is lehet, amíg kiszállítják. Ez attól függ, hogy mit rendelünk, van-e raktáron stb.

A kiszállítást minden esetben a GLS futárszolgálat végzi hétfőtől péntekig, tehát csak hétköznapokon reggel 8 és 17 óra között, munkaidőben. Ezért nagyon fontos, hogy olyan címet adjunk meg, amin elér minket a futár. A megrendelés során csak egy címet lehet megadni, mert a kiszállításnál egy fix útvonala van a futárnak, így nem tud egyik címtől a másikig ugrálni attól függően, hogy mi éppen hol vagyunk. Ha az egész napot otthon töltjük, akkor az otthoni címet kell megadni, ha pedig a munkahelyünkön az irodában, akkor nyilván azt érdemes megadni.

Magától a házhozszállítástól sem kell tartanunk abban az értelemben, hogy csupán egy egyszeri 1000 Ft-os díja van, ami nem olyan sok. De például mi a barátnőimmel azért is szoktunk együtt rendelni az oldalról, met 60.000 Ft feletti vásárolás esetén már nem kell fizetni a szállításért, ugyanis teljesen ingyenes. 4-en pedig simán vásárolunk annyit, hogy a végösszeg elérje a 60.000 Ft-ot. Ha hibás lenne a termék vagy nem jó a méret, akkor sem kell kétségbe esnünk, mert van lehetőség visszaküldésre és cserére is.

Én nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra és azóta másoknak is szoktam ajánlani.