Segítséget már a gyerekektől is kérhetünk

A gyerekeinknek már egészen fiatal korban megtaníthatjuk, hogy hogyan tudnak nekünk segíteni. Alapból meg van bennük az az ösztön, hogy segítsenek nekünk, de sok szülő inkább nyűgnek éli meg, ha a gyermekkel együtt kell elvégeznie valamilyen feladatot. Nyilván, vele együtt valamivel lassabban fogtok végezni, azonban fontos megtanulnia azt, hogy ő is a család része, meg kell tapasztalnia, hogy tud segíteni a szüleinek, és hasznos tagja a családnak. Ha együtt tudunk működni a gyerekkel, akkor később ennek sok pozitív hatása lehet. Sokkal könnyebben fog magától segítséget nyújtani, kiveszi majd a részét aktívan a családi programokban stb.

Kiskoromban én is aktívan tevékenykedtem otthon. Nagyon szerettem takarítani, ezért amikor alkalmam adódott rá, akkor mindig örömmel tettem rendbe a házat.

A szorgoskodásom idősebb koromban sem hagyott alább, ezért amikor már lehetőségem volt rá, akkor egyből vállaltam diákmunkát is. Gimnazista koromban inkább a tanulásra koncentráltam, azonban később, az egyetemi éveim alatt, egyből elkezdtem diákmunka után keresgélni.

A TopiWork Iskolaszövetkezet oldalán nagyon sok diákmunka közül tudtam választani. Nagy munka kínálattal rendelkeznek, ezért lehet náluk vállalni fizikai munkát, gazdasági, Hr, marketing, IT, műszaki, alkalmi, és otthonról végezhető munkát is. Náluk mindenki megtalálhatja azt a diákmunkát, ami testhezálló számára.

Amennyiben szakmai tapasztalatra is szert szeretnél tenni már a tanulmányaid során, akkor érdemes lehet a gyakornoki munkák között szétnézni. Ezeknek a munkáknak köszönhetően ugyanis akár 3 éves tapasztalatot is szerezhetsz. Ezzel sokkal nagyobb előnyben lehetsz majd az egyetem után, ha munka után keresgélsz. Ugyanis sok helyen kérnek 1-3 év tapasztalatot. Ez azonban csak akkor szerezhető meg, ha már az egyetem alatt dolgozol az adott területen.

A szakmai tapasztalat mellett pedig nagyon jó zsebpénz kereseti lehetőség is a diákmunka. Ha nem költőpénzt szeretnél, hanem inkább már a felnőtt életedre tennél félre, akkor erre is nagyon jó lehetőséget kínál számodra a TopiWork Iskolaszövetkezet. Hiszen olyan diákmunkákat tudsz náluk vállalni, amik méltányos órabért kínálnak.

A diákmunka nem csak a diákok számára előnyös. Ha van egy vállalkozásod, és új munkaerőre van szükséged, akkor érdemes lehet átgondolni a diákmunkát. Amennyiben úgy döntesz, hogy az adott feladatot akár egy diák is el tudná végezni, akkor több jó hírem is van a számodra. A diákok után nem kell a cégednek az adminisztrációval, a bérszámfejtéssel foglalkozni, illetve még járulékot sem kell fizetni. A TopiWork Iskolaszövetkezet számlája költségként elszámolható, ezért plusz kiadás ilyen szempontból sem keletkezik. A céged ismertsége a diákok körében nőni fog, aminek köszönhetően több jelentkező is várható a jövőben. Illetve, ha elégedett vagy a diákod munkájával, akkor bérmentesen állományba vehető.

Ezek mind olyan előnyök, amik miatt érdemes lehet átgondolni ezt a lehetőséget.

Most vállalnál először diákmunkát? Akkor mindenképp látogass el a TopiWork Iskolaszövetkezet weboldalára. Ugyanis itt olyan hasznos tudásanyagokra lelsz, amik elengedhetetlenek a munkavállaláshoz. Megtudhatod például, hogy hogyan írj motivációs levelet, hogyan zajlik egy állásinterjú, hogyan tudsz munkát vállalni és felmondani, mikor és hogyan kapod meg a fizetésedet stb. Ha kíváncsi vagy ezekre, akkor mindenképp látogass el a honlapjukra, és a blog oldalukra is.

Hiszen a TopiWork Iskolaszövetkezet nem csak diákmunkát ad, de a munkához szükséges előzetes tudással is ellát. Ha biztosra szeretnél menni, és a jobbnál jobb diákmunkák közül szeretnél válogatni, akkor irány a TopiWork Iskolaszövetkezet oldala! Itt meg tudod majd találni a hozzád legjobban illő munkákat.