siren7 vadriasztó, amire a nyugalmamért van szükség

Gyerekjáték mindezt megfejteni: mi kell ahhoz, hogy anyu nyugodtan autózhasson mindenféle hegyi terepen is? Hát a siren7 vadriasztó, ami garantálja, hogy ne ugorjon elénk az autón egyetlen őzike sem. Na jó, vicceltem, talán ez mégsem gyerekeknek való feladat, mindezt kitalálni, de közben mégis azt gondolom, hogy annyira egyszerű és nagyszerű ez az eszköz, mint egy gyerekjáték. Éppen ezért arra gondoltam, hogy most a gyerekeknek való feladatok helyett egy kis ismertetőt közlök nektek erről az eszközről.

A férjem beszélt rá, hogy az én autómba is tegyünk vadriasztót, mert ő hatásosnak találja és nyugodtabb lenne, ha az én kocsimban is lenne ilyen. A siren7 vadriasztót néztük ki az autofelszerelesek.hu oldalon, ami amellett, hogy kedvező áron érhető el, a vélemények szerint is hatékonyan működik és biztonságot nyújt a vadveszélyes területeken is.

A siren7 vadriasztó egy olyan termék, ami a menetszél segítségével jön működésbe, tehát nem kell hozzá se elem, se akksira való rákötés. Nem kell attól tartani, hogy egyszer csak lemerül, mert ez egészen addig működik, míg esetleg el nem hagyja a gazdája valahol az extrém szennyeződések miatt. Éppen ezért kétféle rögzítési mód közül lehet választani, amikor valaki a siren7 vadriasztó mellett teszi le a voksát. Az egyik egy egyszerűbb, 3M ragasztóval ellátott kialakítás, amit a hűtőrácsra kell felragasztani. Ez is stabil tapadást biztosít, de nyilván hogyha sok mocsárba hajt be az ember, akkor ez a ragasztó várhatóan egy idő után elenged. Ezért én inkább a mágneses rögzítésű vadriasztót választottam, ami persze egy kicsit drágább, de azt gondolom, hogy megéri ez a plusz költség.

A mágneses vadriasztót nagyon egyszerű volt felrakni a kocsira, mert egyszerűen a mágnesességéből fakadóan oda tapadt a hűtőrácshoz. Azóta sincs vele semmi problémám, nem mozdult el és nem hagytam el sehol, még a nagy koszban sem. Éppen ezért azt gondolom, hogyha tartós megoldást szeretnétek, akkor a mágneses siren7 vadriasztó egy garantáltan jó választás. Amint említettem a menetszéllel jön működésbe és adja ki azt a jellegzetes sípoló hangot, ami elűzi a vadakat a 300 méteres körzetből. Ez a hang egyébként egy kb. 3 kHz-es, 100 dB-es zúgás, ami távol tartja a szarvasokat, rókákat, nyuszikat és őzeket, miközben a kocsiban utazó állatokat és persze embereket nem zavarja.

Sokat beszéltem már arról, hogy egy kicsit drágább a mágneses kivitel a ragasztósnál. Akkor most konkrétizálnám is, hogy pontosan mennyiről van szó. Mindkét típusból lehet 1, 2, 3 és 4 darabos csomagot venni – nem azért, mert egy autóra többet is kell tenni, hanem azért, hogyha valakinek több autója is van, akkor így csomagban olcsóbban meg lehet venni a több darabot, mintha egyesével rendelné meg valaki. Szóval, a mágneses verzió 18 500 Ft, míg a ragasztós verzió 9900 Ft. Szerintem megéri a drágábbat venni, mert tartósabbnak gondolom, de ezt mindenki döntse el maga. A lényeg, hogyha jót akartok magatoknak, akkor tegyetek fel vadriasztót, mert nagyon kellemetlen, mikor elétek ugrik egy Bambi. A siren7 vadriasztó jó áron kapható és garantáltan távol tartja a vadakat, szóval az autofelszerelesek.hu-n érdemes lehet körül nézni.

siren7 vadriasztó